Lawatan Cik Kiah ke Spa Manja

Yeay!!! A visit to Spa Manja really help me relax + santai + manjakan diri.. bersama kakak ipar.. weee….

Sampai je di entrance spa.. suasana agak gelap sikit.. Appointment kami pada pukul 8 malam.. Jadi tak nampak sangat landscape kat depan ni…

laluan ke pintu masuk spa.. (kalau appointment siang mesti view lagi best)

Ok. So sampai je anda akan di sambut dengan mesra dan akan di tanya apa yang kita mahu dan expect apabila selesai treatment. contohnya “saya rasa badan sakit ke” atau     “after treatment i want a smoother skin” etc. Gituuu…

There’s a lot of treatment to choose from.. Picture bawah ni sekelumit je dari apa treatment yang ada.. hehe

Still within my budget.. hehehe…

Selepas memilih apa yang berkenan di hati.. kami pun di bawa ke bilik untuk menyalin pakaian.. dan menyimpan barang-barang di locker.. jadi tak dapat lah nak ambik gambar semasa treatment.. awwww.. seksi kot..  o.O

shhh….. “sedang lagi di massage nih…” ^^

After 2 hours++ treatment pun selesai.. mamai je.. dah nak dekat jam 11 malam.  Badan rasa ringan.. Tapi… MalasNyer Nak Drive!!!.. huhuhu..

Sebelum pulang kami dihidangkan ginger tea. sedap… memang boleh buang angin.. dan biskut yang ada tu memang habis… entah kenapa rasa lapor yang amat..

Tema Spa Manja ni ala-ala Jawa+Bali… Paling best lulur dan Jacuzzi kat sini. Walaupun pada mulanya rasa macam nak tersiat kulit sebab kena berendam dalam air panas tapi lama-lama dah ok. Adakah ini angkara asyik minum dan makan ais? hehehe.. sendiri mau fikir le rahmah oiii…

Oh. Kalau jadi member di Spa Manja akan dapat discount 15% untuk member tersebut dan rakan-rakan yg di bawa bersama. Treatment pada minggu sebelum dan selepas “Birthday” pula 50% diskaun. Best!

Next trip ke Spa Manja nak try “mandi susu”. ^^

Advertisements

One response to “Lawatan Cik Kiah ke Spa Manja

  1. Dah join membership gak?? Best gile kan sini.. Ika suke celebrity package.. Hihi
    Anyway ika xtw ike terdelete ke ape ur previous comment.. Still getting use dgn icon2 wordpress ni, gune ipad jer.. Password dh lupe.. Heheee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s